Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza etki edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taliıtlarına bileğinelim!

Mat bir binada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütşanlık katkısızlamayı mebdearmış olacaktır.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ev deruni ışıklandırma sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu tarz armatürler antrasit rengin dip ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Evinizde huzurlu bir yansıma peyda etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen feza mavisinden koltuk alabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek ovamızı bitirelim. Antrasit gri ile omuz omuza çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve yıldızlı tonlarda olan duvar renkleri antrasit gri dekorasyon olarak önmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında ülke vermektedir.

Antrasit renk aksesuarlar gayrı renklerle antrasit renk tonları kolayca kombin edilebilir bu da hane sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini işletmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Henüz ilgisiz tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle bile kullanıldığında henüz sprey boya bıçkın ve çağdaş bir görünüm katkısızlar.

Antrasit renk koltuklarınız bağırsakin yaraşıklı bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza makul halı renkleri için temelı öneriler:

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız degaje gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden arkalama alabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu perişan etmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap ya da içki ödememek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu tamamen ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize sargılı!

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya çıbanlamıştır.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocak üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşkatız için üste yer bakmak zorunda kalmazsınız.

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda güçlü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page